söndag 1 oktober 2017

Portföljuppdatering och nyheter i bolagen


Efter ett antal affärer är det läge att summera portföljen på höstkanten. Ni får stå ut med viss upprepning men kolla gärna de stycken som börjar med "nyheter". Portföljen består av femton bolag med stor global spridning.

Savaria (15 procent)
Trapphissar, villahissar, ramper och bilanpassning är så osexig verksamhet man kan tänka sig. Ett kärninnehav där värderingen är det enda som gör mig tveksam. Annars har den allt: Lågt marketcap, snabb tillväxt, stigande utdelning, inga skulder, familjeägt, ocykliskt och en megatrend i ryggen.

Caset är simpelt: 10 000 personer fyller 65 år i Nordamerika varje dag. Marginalen ökar genom vertikal integration där de äger tillverkning, försäljning och installation. Jag har inte hittat ett bättre spel mot "grå tillväxt" i väst med en liten fot inne i Kina som bonus.

Nyheter sedan sist är utdelningshöjning, månadsutdelning och att den Kina-baserade sonen tagit plats i ledningen. Det luktar byte på VD-posten framöver. Man har också rekryterat en person med stor affärserfarenhet i Asien, så jag tror de kan skruva upp aktiviteten där framöver. I Sverige så kommer en konkurrent att noteras, Handicare. Är inte lika sugen på att äga dem pga sämre siffror, något svagare marknadsandelar och fokus på Europa som är "sämre" i sammanhanget. Men obligatorisk läsning i prospektet om branschen (sök t.ex. på Savaria). Noterbart är att Savaria och Handicare tycks vara de enda sätten att investera i sektorn som annars domineras av icke-börsnoterade familjebolag.

Kanada, 13.9 CAD, yield 2,6 %, P/E ttm 40 
Inköpsår 2016, 76 ägare hos Avanza, marketcap 460 M$
Bra fonder som äger: Ingen särskild


Northwest Healthcare REIT (10 procent)
Stabil högutdelare som äger sjukvårdslokaler i Kanada, Tyskland, Brasilien och Australien/NZ. På grund av diversifieringen börjar bolaget bli som en nischad globalfond inom sjukvårdsfastigheter. Gynnas av demografiska förändringar och en "first mover" som sluter avtal med sjukvårdskedjor världen över. Ett kärninnehav som genererar fint "kassaflöde" genom sin månadsutdelning.

Nyheter? Inte mycket, men de tuggar på fint. Utdelningsandelen sjunker och jag skulle inte bli överraskad om de höjer utdelningen framöver. Bolaget börjar också få en storlek som gör att de rikta in sig mot institutionellt kapital, vilket de pratat om i presentationerna (oklart exakt vad det innebär).

Kanada, 11.33 CAD, Yield 7,1 % (högutdelare) 
Inköpsår 2014, 1 218 ägare hos Avanza, marketcap 800 M$
Bra fonder som äger: Ingen särskild


Discovery Ltd (9 procent)
Discovery ett av världens mest innovativa försäkringsbolag, som genom belöningar och beteendevetenskap minskar kundernas skadefrekvens. Många försäkringsbolag jobbar med att sätta rätt pris och bedöma risk, men få arbetar så aktivt med att förändra risken. Vitality-modellen håller på att rullas ut världen över och de är etta i Kinas premium-marknad genom samarbete med Ping An. Risken ligger i att de är ett sydafrikanskt bolag men de har ökande andel utländska inkomster vilket ger en valutahedge. Räknar med att investeringarna kommer bära frukt, de söker bl.a banklicens.

Nyheter? Jag valde att minska mitt innehav något för att få ner vikten mot Sydafrika.

Sydafrika, 142 ZAR, Yield 1,3 % P/E ttm 20 
Inköpsår 2010, oklart ägande hos Avanza, marketcap 6 700 M$
Bra fonder som äger: Wasatch


A2 milk (9 procent)
Nyzeeländskt mjölkbolag som har något unikt, nämligen mjölk som man inte får ont i magen av. Har tittat på en hel del mjölk- och sojamjölksbolag men fastnat för detta. Mycket stark tillväxt de senaste åren, Australien är basen men de växer i UK, USA och Kina. Produktegenskaperna gör att bolaget bör ha högre potential i länder där vanliga mjölkbolag lättare går bet och de är en "disruptör" i en klassisk bransch. Däremot är de ett populärt bolag (i NZ) och VD:n har en tråkig tendens att sälja aktier, vilket tillsammans med värderingen är negativa faktorer.

Nyheter? Ja, kursen har fullkomligt rusat vilket visserligen är trevligt men skapar fallhöjd. Dyrt, men väljer nog att sitta kvar då jag tror att produkterna kommer accepteras av fler och fler och att de har något unikt och en lång resa kvar. De har också fått det där efterlängtade tillståndet att sälja i Kina från 2018. Något att hålla utkik på är om insynspersoner säljer (ännu) mer aktier.

Nya Zeeland (AU), 5,86 AUD, yield 0 % P/E ttm 52 
Inköpsår 2017, oklart ägande hos Avanza, marketcap 3 380 M$
Bra fonder som äger: Ingen särskild


Decisive Dividend (8 procent)
Kanadensiskt investmentbolag som i dagsläget bara äger två bolag: Blaze King (braskaminer) och Unicast (slitdelar). Men båda bolagen växer, har starka kassaflöden och goda marginaler. Tveksamheten gäller ledningens kompensation/optioner som är väl tilltagen. Ett litet bolag är också extra känsligt och Braskaminsbolaget är inblandat i en process. Allt sammantaget är ändå tesen att hålla i aktierna, få utdelning och höjningar (av starkare kassaflöden) samt att fler bolag kommer köpas upp. Extremt hög potential, men inte utan risker.

Nyheter? Händer inte så mycket, senaste rapporten var helt okey och den stora frågan är när/om de köper ett ytterligare bolag. Känslan är att de har tålamod och inte kommer köpa för dyrt.

Kanada, 4.42 CAD, yield 8.1% (högutdelare) 
Inköpsår 2016, 57 ägare hos Avanza, marketcap 22 M$
Bra fonder som äger: Ingen särskild


Vitec (8 procent)
Äger och utvecklar affärssystem vilket är en stabil verksamhet med hög andel återkommande intäkter. Ett av de få svenska bolag som tydligt lyckas förklara sina konkurrensfördelar. De gör mängder av förvärv vilket möjligen är en risk. Har ändå god förvärvshistorik och lär fortsätta vad de gör i många år. Däremot undrar man hur återväxten i ledningen ser ut till den dag Lars-Olov vill dra sig tillbaka.

Sverige, 82 SEK, yield 1,2%, P/E ttm 32
Inköpsår 2012, 1564 ägare hos Avanza, marketcap 265 M$
Bra fonder som äger: Grandeur Peak


Somero (7 procent)
Lasermaskiner som fixar ytterst jämna betonggolv för t.ex. affärslokaler, parkeringsplatser och industribyggnader. Deras roll är att bygga, sälja och "supporta" maskiner till byggentreprenörer. USA är den överlägset största marknaden, men de de växer i hela världen. Gynnas av högre byggkrav och nya byggnader för automation och e-handel. Risken är att bolaget är kopplat till nybyggnation och därigenom något cykliskt.

Nyheter sedan sist är att de som tur var inte drabbades av orkanen i Florida, där huvudkontoret ligger. Jag har valt att minska positionen något eftersom bolaget ändå är rätt cykliskt och USA-fokuserat. Samtidigt är de en kassako som slår till med extrautdelningar då och då, senast i somras.

USA/GB, 275 GBX , yield 3,1%, P/E ttm 12
Inköpsår 2016, oklart ägande hos Avanza, Marketcap 208 M$
Bra fonder som äger: Ingen särskild


Famous Brands (6 procent)
Afrikas ledande snabbmats/cafeföretag med svårslagen historik. Nästan 30 procents årlig totalavkastning sedan 1994. De äger hela kedjan: tillverkning, logistik, franchise, och har ett 30-tal varumärken. Hela Afrika återstår att växa i men en risken är att Sydafrika går trögt. Konkurrensfördelarna är också svagare utanför Sydafrika, men de byggs upp. En fjärdedel av verksamheten finns i UK. Just nu ingen utdelare pga ett skuldfinansierat jätteköp i UK, men historiskt har de varit skuldfria och utdelningen lär kunna återupptas om något år. 

Sydafrika, 117 ZAR, yield 0 % P/E ttm 28 
Inköpsår 2010, oklart ägare hos Avanza, marketcap 860 M$
Bra fonder som äger: Arisaig, Wasatch, Fundsmith


Livechat Software (6 procent) NYTT
Polsk IT-bolag som är att se som en global spelare i LiveChat-branschen. Ett spel på ökade kontaktytor mot kunder och förbättrad kundservice. De har ett särskilt fokus mot e-handel och premiumsegmentet av LiveChat-branschen. Senaste rapporten var nog hyfsad, men mottogs inte väl av marknaden. Valutaeffekter var en stor förklaring till sämre tillväxt. Tyvärr har ledningen minskat sitt innehav. Aldrig bra, men jag tror på caset och de äger fortfarande mycket aktier. En rolig sak är att LiveChat kommit igång med funktionen Botengine, som vid en första titt verkar lovande.

Plolen, 48 Zloty, yield 3 %, P/E ttm 27
Inköpsår 2017, oklart ägare hos Avanza, marketcap 336 M$
Bra fonder som äger: Grandeur Peak


Ekadharma (4 procent)
Indonesiskt tråk-tejpbolag som kan vara mest undervärderat av alla bolagen i portföljen. Handlas under bokfört värde, har god historik, utdelning och är verksamma i ett tillväxtland. Osäkerheten består i att bröderna tejp äger 75% av bolaget och man inte riktigt vet vad de vill på sikt. Låg värdering och hög marknadsandel (ca 50%) gör ändå att jag vill äga bolaget. Om allt faller på plats skulle de kunna vara en 10-bagger, men Indonesiska nanocap-bolag kan i och för sig förbli under radarn hur länge som helst. Vill ha dem i portföljen men vågar inte ha en hög andel.

Indonesien, 635 IDR, yield 2,5 %, P/E ttm 6
Inköpsår 2017, oklart ägare hos Avanza, marketcap 32 M$
Bra fonder som äger: Ingen fond i sikte än!


Logistec (4 procent)
Hamnar och vattenledning/miljö som fick mera tid och den kursmässiga svackan var tillfällig.

Nyheter är att de fått fart på verksamheten vilket syns i senaste rapporten. En spännande sak är referensprojektet i Kanada nämns i denna högst ospännande guide till branschen. Logistecs dotterbolag står också för den första re-liningen av stora vattenrör i Australien. Är man först på en kontinent har man något särskilt.

Kanada, 39.5 CAD, yield 0,9 %, P/E ttm 24 
Inköpsår 2016, 14 ägare hos Avanza, marketcap 400 M$
Bra fonder som äger: Ingen särskild


Sealink (4 procent) - NYTT
Reserelaterat bolag i Australien som kan rida på en ökad turism över tid. Som en blandning av Strömma Kanalbolaget och Gotlandsbolaget (lånat från Framtidsinvesteringen) men i en tillväxtregion. Turismen till Australien ökar stadigt, understödd av en allt rikare asiatisk medelklass. En stor inspiration till inköpet är den fantastiska Hidden Champions-fonden som har en mycket intressant presentation här. Missa inte den!

Australien, 4,28 AUD, yield 3 %, P/E ttm 18
Inköpsår 2017, oklart ägare hos Avanza, marketcap 340 M$
Bra fonder som äger: Hidden Champions fund


eWork (4 procent)
eWork lär gynnas av ett förändrat arbetsliv och digitalisering. Som starkaste konsultförmedlaren kommer de förhoppningsvis vara i förarsätet men frågan är om de har något säkerhetsbälte vid en krasch. När konsultmarknaden aldrig varit hetare är jag inte bekväm med alltför hög andel, men kan tänka fel här. De starka trenderna kanske trumfar konjunkturen. Se även aktieingenjörens tankar för en mer positiv syn.

Sverige, 106,5 SEK, yield 3,8 %, P/E ttm 23
Inköpsår 2013, 4 792 ägare hos Avanza, marketcap 226 M$
Bra fonder som äger: Ingen särskild


Ultrajaya (4 procent) - NYTT
Efter långt funderande slog jag till och köpte in Ultrajaya till portföljen. Ju mer jag funderat, desto mer har jag kommit fram till att det är ett bolag jag inte bara vill utan måste äga. Ledande konsumentbolag i tillväxtland, högst marknadsandel, strukturell tillväxt, stabil historik och diversifiering genom mjölk, te och ost (via Joint Venture med Kraft). Me like!

Indonesien, 1250 IDR, yield 0,5 %, P/E ttm 18,5
Inköpsår 2017, oklart ägare hos Avanza, marketcap 1 070 M$
Fonder som äger: Wasatch


Matahari Department Store (2 procent)
Indonesiskt klädbolag som inte levererat. Bättre siffror än H&M, och den ledande aktören i landet, men ungefär samma tråkiga kursresa. Skillnaderna är att Matahari enbart verkar i ett tillväxtland där medelklassen bör få det bättre och köpa mer. Logistik och expansion är också hanterbar på ett annat sätt när vi talar om 200-250 butiker i ett enda land som i sig också har vissa inträdesbarriärer.

Nyheter: Kursen har rasat ytterligare och investeringen är en genomusel historia. Orsaken är en slags vinstvarning i halvårsrapporten där helårsutsikterna inte bedöms som goda. Bolaget är under övervägande och har ofrivilligt blivit mer högutdelare än tillväxtbolag (inte lika trevligt!).

Indonesien, 9 200 IDR, yield 5 %, P/E ttm 12
Inköpsår 2015, oklart ägare hos Avanza, marketcap 2 000 M$
Fonder som äger: Wasatch


Tårtdiagram på andelar
Och ett klassiskt tårtdiagram på fördelningen:

Synpunkter?
Vad tror du om portföljen? Ska något bolag bort? Vilket skulle du öka eller minska i?

Som det är nu är jag relativt nöjd. Funderar på att sälja av Matahari men vill nog vänta. Överväger minskningar i A2, eWork och Somero. De två senare pga cykliska risker. Decisive har kanske också en väl stor plats sett till historiken. Skulle jag öka ligger LiveChat, Sealink och Ultrajaya nära till hands. Borde också läsa på ännu mer om Savaria nu när Handicare har sitt fina prospekt om marknaden.

25 kommentarer:

  1. Riktigt bra och snygg portföljgenomgång! Skulle jag göra motsvarande så skulle det bli ett lååångt inlägg :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, och förstår att du avstår :-)

      Radera
  2. Mycket spännande bolag. Jag hade plockat ut NH samt DD då jag generellt inte tror att högutdelare slår bolag som delar ut mindre men som är växande utdelningar. Sen kan jag förstå att det psykologiskt är nice att ha t.ex. NH som skickar ut pengar till aktieägarna varje månad :-)

    Denna sida resonerar lite kring detta: http://www.suredividend.com/capital-allocation-principles/

    Vill även minnas att Peter Hodson nämnt att de bolag som går överlägset bäst är bolag som delar ut mellan 1-2% och är växande.
    https://i2.wp.com/www.suredividend.com/wp-content/uploads/2017/07/SP-500-Index-Dividend-Growers-Have-Outperformed-Over-Time.png?w=710

    Matahari väger också väldigt lite i portföljen. Plocka bort eller öka kanske?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för nyttiga länkar, ska kika in i detalj! Northwest och Decisive Dividend är lite olika bolag. I Northwest-fallet så måste man i praktiken dela ut mycket pga REIT-strukturen, men för Decisive är det självvalt. Den kapitalallokeringen, att inte bygga kassa inför förvärv, tål att funderas på. Däremot växer ju de underliggande bolagen i Decisive rätt fint och det är kombon av hög utdelning + utdelningstillväxt som är extra intressant.

      Ska fundera vidare, tack för input!

      Radera
  3. Då jag alltid försöker följa upp mina vinnare, och snabbt göra mig av med förlorarna så skulle jag köpa mer i NWH.UN. Matahari hade jag sålt omedelbart.

    Kan vara värt att notera att Kanada har en stor fördel på ett plan gentemot USA. Den kanadensiska dollarn är mycket stabilare än den amerikanska dollarn.

    Med vänlig hälsning

    Lars

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan vara klokt. Noterat att du varit på mig tidigare om detta, till och med om Matahari, och önskar att jag lyssnat då!

      Kanada är ett favoritland, typ som USA men vettigare och mer likt Norden.

      Radera
  4. Vissa bolag är lite dyra men å andra sidan var de inte det när du köpte dem, så det får man väl ha överseende med.

    Personligen har jag alltid haft svårt för REITS men i USA har de överavkastat S&P index så jag håller en låg profil i frågan. Jag kan helt enkelt inte bedöma enskilda REITS och undviker därför sektorn.

    I övrigt är jag som sagt skeptisk till Decisive Dividend men genomgående imponerad av portföljen. Jag har svårt att räkna hem Savarias värdering och skulle nog använda dem som buffert och skala ned innehavet om jag hittar ett nytt bolag att investera i. Men att sälja bolag är alltid vanskligt så vi får se hur det går.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Northwest har delvis funktionen som högräntelonto/kassa, men de har börjat visa tillväxt på senare år. De är också annorlunda än andra REITs med sin inriktning.

      Decisive är nägot som inte faller alla i smaken, men jag gillar verkligen deras innehav. Ska ändå fundera på om jag har för mycket i dem.

      Savaria... svårt för de kan se dyra ut och så har de gjort ett förvärv, fått en ny order i Kina, eller växt extra fint vilket plötsligt gör dem billiga igen.

      Tack för synpunkterna, ska fundera!

      Radera
  5. Gustav,

    All portföljförvaltning handlar om att hitta ett system som gör att man stannar hos vinnarna, och gör sig av med förlorarna. Blir som den amerikanske handlaren Michael Marcus uttryckte saken: If you don´t stay with your winners you are not going to able to pay for the losers.

    I min värld är något av det konstigaste man kan ge sig in på är det som signaturen Phantas funderar kring. Man skall öka i Matahari. I klartext följ upp en förlorare. Fast vi är alla olika.

    Med vänlig hälsning

    Lars

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förlorare är nästan svårare att hantera.

      Tror möjligen Phantas menade att 2% är för lite, och det stämmer. En åtgärd krävs och sälja ligger närmast till hands än att öka. Alternativt rider jag ut stormen, men sånt brukar inte sluta lyckligt alla gånger.

      Radera
    2. Precis, tänker att om du har 15 bolag och ett bolag endast väger 2% så är det lite svagt. Personligen har jag en nedre grän på ca 4%. Menar alltså generellt att 2% är lite svagt och att man antingen borde justera upp innehavet om man tror på det och om man inte tror på det så bör man sälja helt. Men som sagt bara min åsikt.

      Radera
  6. Fin portfölj som ger mycket inspiration! Två av innehaven finns också hos mig, A2 och Logistec. A2 skulle jag nog hyvla lite, även om de kanske delvis vuxit i sin värdering efter att ha fått klart med licens i Kina. eWork skulle jag också minska; för konjunkturkänsliga, och gillar inte hur de hanterat utdelning i förhållande till kassaflöde.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Gustav har väl genomtänkt portfölj.
      A2 "bör" man nästa hyvla lite i pga värdering. Men faran är väl när ska man köpa in sig igen om man tror att en dipp kommer? P/e 40?
      Risken är väl att man tycker det är för dyrt då också.
      Tror man att tillväxtresan är över så ska man såklart sälja och är den inte det vilket ingen av oss tror (antar jag?)så vill förstås hänga på i några år till.
      UK och USA kommer snart att kunna bidra till vinsttillväxten också vilket är stora marknader med fin potential.

      Radera
    2. Bra tankar från er båda!

      A2 är nog så att man får blunda och köra. Kan vara en sådan eventuell mångdubblare där de är, eller i alla fall framstår som, övervärderade i perioder. Tror att de har något unikt bland mjölkbolag och kombinationen av disruptör av klassisk bransch, "first mover" och unik produkt går knappt att få i något annat bolag. Lutar starkt åt att behålla, och sälj var (bara) en fundering.

      En tråkighet i att sälja är att det blir skatteeffekter pga vanlig depå. Med de exotiska ska jag försöka vara extra långsiktig av det skälet. Visst kan det spontana vara att ta en hyvling men ser man till produkt, vad som skrivs på deras Facebook-sidor etc, så tror jag ändå peppar peppar att det är bäst att vara med på hela resan.

      Radera
    3. Jag är ju inte A2s största fan ur ett rent vetenskapligt perspektiv. Men jag håller med om att "blunda och kör" är nödvändigt åtminstone under kortare perioder innan vinsten hinner ikapp för den här typen av bolag om de ska bli riktiga compounders. Det är ju bara att titta på Oatly som fortfarande finns kvar trots att det i grund och botten handlar om färgat vatten med socker från havre. I jämförelse är ju A2 en fantastisk produkt då mjölken inte har några nackdelar jämfört med annan mjölk så fort man gallrat ut kossorna.

      Radera
  7. Bra och mycket läsvärd sammanställning av dina innehav! Noterar att det nu är hela tre st i Indonesien motsvarande 10% av portföljen, längre bort från en medelsvensson-portfölj än så här kan man nog inte komma!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Visst är det långt bort, men Nya Zeeland ligger ännu längre bort :-) Och det finns de som är mer exotiska, som framtidsinvesteringen, om man ser till bolagens försäljning.

      Indonesien är ett land som jag tror starkt på. Som det är nu äger jag tejp, mjölk och kläder där. Långt bort men basala produkter!

      Radera
  8. Hej Gustav och tack för en bra blogg!

    Sitter själv i Singapore och investerar en del i ffa Sydostasien och känner till ett par av namnen du investerat i. När det gäller Matahari, har du analyserat corporate governance-riskerna? Som jag har förstått det har familjen som står bakom inte det bästa ryktet eller historiken när det gäller att behandla minoritetsägare väl. Kan vara värt att kika lite extra på...

    Tänkte även passa på att höra om du har lite mer info kring NWHs kommande emission? Anledning bakom och villkoren?

    //Max

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för bra kommentar! Det du tar upp kan vara en förklaring till kräftgången. Att jag köpte väl dyrt och ett välkänt bolag, som sedan tappade tillväxt, kan kanske också bidra.

      Jag kollade inte särskilt corporate governance-risker, men hade kläm på att bra fonder var inne i bolaget, vilket dock inte är någon garanti. Skulle gärna lära mig mer, att hitta bra asiatiska bolag är en utmaning. Har du mer input eller vill diskutera case finns jag också på mejl eller Twitter (sånt är kul!).

      Info om Northwests emission finns här: http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zhtml?c=235532&p=irol-newsArticle&ID=2304468

      Visst blir det utspädning, men AFFO per aktie har ändå ökat stadigt, så jag har förtroende att de kommer göra vettiga saker med pengarna. Omedelbara åtgärden är att betala för förvärv/sänka skuldsättningen. Men intressant är att de över tid vill äga 25% var i var och en av marknaderna de är inne i, vilket åtminstone kan öppna för gissningar var kommande förvärv kan göras :-)

      Tack igen för input, och input med ett Asien-perspektiv på fler bolag i portföljen eller case vore extremt välkommet!

      Radera
  9. Tack för tipset om Savaria. Jag kvitterar - med en xxxxs envishet: Kentima Holding inom säkerhetssektorn

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tips! Möjligen väl kort historik för min smak, och för tidigt skede, men ska kika närmare. Det som skrämmer vid en första titt är flera och större konkurrenter (men ej inläst!)

      Radera
  10. Hur stor utdelningsandel har NWHN nu? Googlade lite och tyckte det såg ut som runt 80-85%, kan det verkligen stämma? Vill minnas att dom låg på runt 98% sist jag kollade för något år sedan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Payout-ratio har sjunkit till 83% numera, vilket gör att jag hoppas på höjning av utdelningen någon gång framöver (om allt fortsätter i samma stil). Se presentatione sid 3 och 7: http://www.nwhp.ca/Mailers/2017-Q2/Q2-17%20Investor%20Presentation.pdf

      Radera
  11. Tror historiken ligger lite kort för min del. Är lite utav en annorlunda sparare skulle jag vilja säga. Men potentialen ligger nog GARANTERAT högre hos dig! Tror vi liknar varandra mest i hur vi viktar portföljen enligt tårtdiagrammet. Lycka till! 2018 lär bli fantastiskt!

    SvaraRadera
  12. Your blog is quite helpful to me and i am sure to others too. I appreciate your post, it is usually nice and contains useful information
    Home lifts | Vacuum elevators

    SvaraRadera